Такъв позор в политиката никога не съм виждала. Виждала съм

...
 
Такъв позор в политиката никога не съм виждала. Виждала съм
Коментари Харесай

Корнелия Нинова попиля ПП-ДБ: Те са невероятен позор за българската политика!

 

" Такъв срам в политиката в никакъв случай не съм виждала. Виждала съм безпределно доста неща в политическата ми кариера, само че сходен срам - в никакъв случай. " Това съобщи Корнелия Нинова във връзка невероятния цирк към първия мандат, който сътрудниците в " сглобката " спретнаха.

" Това е грозно, неуместно, обидно и безобразно ", съобщи още Нинова. Тя дефинира като невиждана обстановката сред някогашните ръководещи, като не спести рецензиите  на всички тях.

" Кирил Петков и Асен Василев си разрешиха неприемливи обвинявания и изказвания в политиката. Това е не просто липса на нравственос, а демонстрира боязън, мъка, лакомия и незнание. Борисов пък се поддаде на страха и унищожи личната си партия, както и една уважавана персона като Мария Габриел, тъй като се опасява личните му далавери да не излязат още веднъж на ярко ", съобщи още Нинова.

Тя добави, че даже и да получат мандата, за тях е по-редно да се отиде на избори, в сравнение с да се пробват да вършат обединения. " Нашата дума тежи на място. Когато кажа нещо, значи няма да си трансформира мнението. А Борисов си сменя мнението по три пъти дневно " добавя още тя.  

Тепърва ще стане ясно по какъв начин ще завърши изборната въртележка. Но и алената дама е безапелационна, че след безумния цирк, най-достойно би било да се отиде на избори, в сравнение с да се продължава с безумния парадокс, който се случва сега..

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР